محصولات شرکت کارو کیمیا اعم از اسلک وکس، فوتس اویل،  پارافین جامد  می‌باشد.

اسلک وکس (Slack wax) :

اسلاک واکس یکی از مشتقات نفت خام که میزان ناخالصی آن (میزان روغن موجود در آن) بین ٥ تا ٣٠% متفاوت است. نقطه ذوب اسلاک واکس از ٥٠ تا ٥٥ درجه سانتی گراد متغییر است و در صنعت در موارد بسیاری کاربرد دارد. در روانکاری ها، تولید شمع، به عنوان ضد آب برای چوب های مصنوعی (صنایع کبریت سازی و شومینه سازی) و غیره به کار می رود. اسلک وکس ماده ایست مرکب از وکس و روغن که ﻣﺤﺼﻮل ﺟﺎﻧﺒﻲ ﭘﺎﻻﻳﺸﮕﺎﻫﻬﺎی ﺗﻮﻟﻴﺪ روﻏـﻦ ﻣﻮﺗـﻮر بوده و ﻣـﺎده اوﻟﻴـﻪ ﺗﻮﻟﻴـﺪ ﭘـﺎراﻓﻴﻦ ﻣﻴﺒﺎﺷـﺪ. این محصول در فرایند تولید روغن های موتور از ماده ای به اسم لوبکات، که از پسماندهای نفت می باشد، به دست می آید. در پروسه تولید پارافین، اسلک وکس به عنوان خوراک وارد سیستم تولید شده و پس از انجام فرایندهایی نظیر روغن گیری (deoiling) و رنگزدایی (decolorization) تبدیل به محصول نهایی یعنی پارافین وکس می گردد. روغن بدست آمده در این فرایند نیز تبدیل به محصول دیگر به نام فوتس اویل یا Residue wax می شود که دارای مصارف صنعتی فراوانی می باشد. اسلک وکس جامد بوده و در طیف رنگی زرد تا کرم روشن تولید میگردد. این ماده از نقطه نظر دمای ذوب آن به گرید سبک و سنگین تقسیم می گردد. تعداد زنجیره های کربن بین ۵۰ تا ۵۲ گرید سبک و زنجیره های کربن بین ۵۳ تا ۵۵ را گرید سنگین می نامند. از سایر مشخصات فیزیکی و شیمیایی این محصول مقادیر زیاد پارافین، نقطه اشتعال بالا و رنگ روشن و خاصیت عدم لکه گذاری آن نیز میتوان اشاره نمود.

فوتس اویل (Foots oil):

مانده موم یا فوتس ‌اویل به عنوان محصول جانبی فرایند تولید پارافین جامد است که در این محصول مقدار زیادی روغن و اسیدهای چرب وجود دارد . مانده موم در جریان خارج‌ سازی روغن از اسلاک واکس یا از مشتق شدن در جریان تولید پارافین نیمه تصفیه شده به دست می‌آید . این محصول در دمای معمولی ، بسته به درصد روغن ، به صورت مایع یا نیمه جامد یافت می شود

پارافین (Paraffin):

پارافین Paraffin ،در صنایع پتروشیمی از نفت یا ذغال سنگ استخراج می شود.یک ترکیب هیدروکربنی سیر شده که در آن، تمامی اتمهای کربن موجود در مولکلول، با پیوندهای ساده به یکدیگر متصل‌اند و پارافینها یا هیدروکربنهای پارافینی را آلکان نیز می‌گویند. به عبارت دیگر، مشخصه این مواد، اتصال اتمهای کربن بوسیله پیوندهای ساده است، سایر پیوندها نیز با اتمهای هیدروژن سیر شده‌اند.

پارافین مایع :

روغن پارافین که ترکیبی از هیدروکربن های اشباع است از فرآیند تقطیر نفت خام به دست می آید و ماده ای بی رنگ و بی بوست که کاربردهای فراوانی نیز دارد. استفاده از نفت به عنوان دارو به 400 سال قبل از میلاد بر میگردد، اما در سال 1872 Robert Chesebrough حق اختراعی را با عنوان “محصولی مفید حاصل از نفت خام” به ثبت رساند. از رنگی سفید و شفاف برخوردار است. این نوع از پارافین در دمای ۱۷۵ درجه‌ی سانتیگراد به جوش می‌آید و در دمای ۲۶۵ درجه‌ی سانتیگراد نیز تبخیر می‌شود.

پارافین جامد :

اغلب حدود ۳ تا ۵ درصد روغن را در دل خود جای داده است، معمولا با رنگ سفید شیری شناخته می‌شود و از حالت ژله‌ای برخوردار است. این ماده به طور معمول در دمایی مابین ۵۸ تا ۶۰ درجه‌ی سانتیگراد ذوب می‌شود و در دمای ۵۰ تا ۵۵ درجه‌ی سانتیگراد نیز منجمد می‌گردد. در واقع به همین دلیل است که اکثر اوقات این ماده را به صورت جامد دیده‌ایم. پارافین جامد را در حالت کلی می‌توان به دو دسته سبک و سنگین همچنین به سه دسته‌ی پارافین خوراکی، پارافین بهداشتی و پارافین صنعتی دسته‌بندی کرد.